Távoktatás

Kedves Tanulók!

A távoktatás alapját és ütemezését a heti órarended szerint az e-Kréta rendszerben szervezzük meg. Minden nap reggel lépj be az oktatási azonosítóddal és jelszavaddal a rendszerbe. Az aznapi óráidat felkeresve a “Házi feladatok” fülön a tanár által megosztott információkat olvashatod, a feldolgozandó tananyag részeket és a kapcsolódó feladatokat látod. Ez az elsődleges kapcsolattartási szint.

A következő szintet az e-Ügyintézés kis boríték ikonja rejti, mellyel Üzeneteket,fájlokat tudunk egymásnak küldeni. Ezt az e-Krétába belépve a felső menüsor jobb felében találod meg. Itt is érkezhetnek a tanároktól üzenetek, és itt lehet válaszként vagy új üzenetként a tanár részére egy-egy beadandó állományt eljuttatni.

A harmadik szintet az e-Krétában szerkesztett Kérdőívek jelentik. Erről majd később többet szólunk.
Most indulásként az a cél, hogy az első kettőt a „Házi feladatok” és az „Üzenetek” rovatot minden délelőtt, az napi órarendedhez kapcsolódva nézd meg és az ott leírtakat kövesd. Ha ezt elvégzed, teljesítetted az aznapi feladatodat, ha nem, hiányzóként fogunk kezelni. A hétfői és a keddi nap próbaüzemnek számít, szerdától éles a rendszer!
Kérjük a rendszer naponkénti látogatását a távoktatás és a tanév sikeres teljesítése érdekében!

2020.03.16. 18:50

Babosa Antal ig.

Hozzászólások lezárva.